arrow-rightchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upfacebookinstagramphonetiktokyoutube

Rólunk

Ismerj meg minket!

Családias csapatunk

A Royal szalonokban egy ruhapróba nem csak ruhák próbálgatásáról szól, hanem beszélgetünk, megismerjük az esküvőd stílusát, témáját, és hogy mi az elképzelésed, mit szeretnél viselni a nagy napon. Az esküvőig eltelő hosszú hónapokban rengeteg kérdés fogalmazódhat meg benned, a mi célunk, hogy az egész folyamat alatt te nyugodt légy, és bizalommal fordulj hozzánk, a támaszod legyünk!  Szalonunkban minden felmerülő kérdésben fogjuk a kezed, szakmai tanácsokkal látunk el, és végigkísérünk az első ruha próbától az esküvőd napjáig. Számíthatsz az őszinte véleményünkre, nem fogjuk azt mondani, hogy minden ruha jól áll, hanem igyekszünk a legközelebb kerülni az igényeidhez.Nekünk az a legfontosabb, hogy menyasszonyainkat meseszép hercegnővé varázsoljuk a nagy napra,   egy felejthetelen ruhapróba keretében.

Látogasd meg üzletünket

Exkluzív Üzleteink

Magyarország vezető divatszalon hálózata lévén, a legpazarabb enteriőr kialakítását tartottuk szem előtt. Szalonjaink hangulata, stílusa kialakításában is arra törekedtünk, hogy egy kellemes, nyugodt, és exclusive helyen érezd magad, hiszen itt most minden rólad szól. 4 nagyvárosban is jelen vagyunk exkluzív üzleteinkkel: Budapest, Debrecen, Szeged, Nyíregyháza.

Jelentkezem próbára

Gyere el és próbáld ki

Royal szalonok élménypróbája

Minden hozzánk érkező vendéget egy exkluzív (díjmentes) szolgáltatáscsomaggal, pezsgővel és desszert falatkákkal várunk! Hiszünk abban, hogy nem csak maga a menyasszonyi ruha megtalálása, hanem a ruhapróbák, és az egész folyamat egy egyedülálló élmény, és örök emlék lehet Neked és kísérőidnek is egyaránt.

Garantáltan magas színvonal

Varrónői profizmus

A lehető legválogatottabb, legmagasabban képzett varrónői csapat áll mögöttünk.
Hitvallásunk, hogy te akkor fogsz tudni ragyogni az esküvőn, ha a ruhád minden egyes részlete tökéletesen áll rajtad! Szalonunkban minden felmerülő kérdésben fogjuk a kezed, szakmai tanácsokkal látunk el, és végigkísérünk az első ruha próbától az esküvőd napjáig.

Vezető olasz brand

Eddy K. világmárka

A világ egyik divat fővárosában, Milánóban tervezett és a legjobb minőségű csipkéből, tüllből és selyemből készült Eddy K esküvői ruhák minden évben elkápráztatják az olasz divathét közönségét. A márka névadója, Eddy K minden ruhakölteménye igazi művészi alkotás, munkája során a klasszikus elemeket vegyíti a modernnel, ruhakölteményeire jellemző az igazán magas színvonalú részletgazdagság, és a legminőségibb anyaghasználat. Filozófiája, melyet mi magunk is vallunk, hogy a ruhával minden menyasszony szépségét csak akkor lehet megragadni, ha nemcsak alkatához, de karakteréhez is keressük az igazit.  A már több, mint 30 éve alkotó és világszinten elismert olasz tervező minden évben olyan változatos kollekcióval képes előállni, hogy a legkisebbtől egészen a plus size méretig minden menyasszony megtalálja álmai ruháját.

Időpontfoglalás ruhapróbára

Jelentkezem próbára

    Ezt az oldalt a reCAPTCHA védi, és a Google adatvédelmi irányelvei és szolgáltatási feltételei érvényesek.