arrow-rightchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upfacebookinstagramphonetiktokyoutube

Kérdésem van

Kérdések és válaszok egy helyen, hogy könnyen megtalálja a választ ruháinkkal kapcsolatos leggyakoribb kérdéseire.

A próba során nincs limitálva, hogy hány ruhát próbálsz fel. A körülbelül 1 órás konzultációval a célunk a személyiséged megismerése, hogy ne csupán egy szép ruhát találjunk, hanem azt az egyet találjuk meg, amiben igazán önmagad vagy!

Igen, ezt az “Időpontfoglalás” fülre kattintva tudod megtenni!TIPP: Hétköznapi próbára rugalmasan, rövidebb időintervallumon belül tudunk időpontot biztosítani, szombatra azonban érdemes 2 hétre előre egyeztetni!

Igen, Budapesten 2 szalonnal (Royal Deluxe, Royal Classic), 2 különböző kínálattal várunk! Miután elküldted az időpont foglalási szándékod Budapestre, mindkét szalonból keresni fogunk Téged időpont egyeztetés céljából!TIPP: Érdemes hétköznap, délelőtt-kora délután ellátogatni hozzánk, mert ilyenkor jelentősen nyugodtabb körülmények között tudsz próbálni!

A kollekciónk darabjai többségben 350.000 – 430.000 Ft közötti bérleti díjjal kölcsönözhetők. Az ár tartalmazza a tökéletes méretre igazítást, a ruha tisztítását, vasalását és a ruhához tartozó alsószoknyát (abroncsot).

Természetesen van lehetőség vásárlásra is. Egyes kifutó darabok a szalonok készletéből kerülnek eladásra többnyire 350.000 – 650.000 Ft-ért. Amennyiben teljesen új ruhát szeretnél vásárolni, kérésedre egy vadonatúj darabot rendelünk. Ebben az esetben 3-4 hónap alatt érkezik meg a ruhád, árban pedig kb. 850.000 – 990.000 Ft-tal számolj!

A legtöbben 6-10 hónappal az esküvő előtt választják ki a ruhájukat. Akik a lehető legnagyobb kínálatból szeretnének válogatni, már 1 évvel előtte bebiztosítják magukat, amikor még a teljes kollekció elérhető az ő nagy napjukra, így egy ruháról sem maradnak le. De ne aggódj! Ha eddig nem intézkedtél, nem kell azt hinned, hogy nem lesz gyönyörű ruhád. Last minute esküvőkre is fel vagyunk készülve.

Szombati esküvő esetén általában péntektől hétfő délelőttig, de az egyedi kérésekhez (pl. külföldi esküvő) igyekszünk igazodni.

Pihenj előtte, ne egyből egy izzasztó nap után, fáradtan érkezz hozzánk! Vegyél fel szép fehérneműt – lehetőleg pánt nélküli, drapp vagy fehér színű melltartót -, finoman sminkeld ki magad, a frizurád is készítsd el. Így sokkal jobban fogod magad érezni a bőrödben, ezáltal könnyebb lesz a választás is!? A ruhák többsége 100.000 – 150.000 Ft-tal foglalható le, ezért érdemes ezzel együtt érkezni. Ha megvan a viselni kívánt cipő, ezt is hozhatod, illetve a honlapot átböngészve érdemes írni egy listát a neked tetsző ruhákról.

Maximum 2-3 kísérőt szoktunk javasolni, hisz ettől több különböző vélemény esetén könnyen belekavarodhatsz a választásba. Meglátod, külső vélemény nélkül is 100%-osan érezni fogod, hogy melyik a Te ruhád!

Felár ellenében erre is van lehetőség. Kérjük, ha ilyen kérésed lenne, vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailben!

Időpontfoglalás ruhapróbára

Jelentkezem próbára

    Ezt az oldalt a reCAPTCHA védi, és a Google adatvédelmi irányelvei és szolgáltatási feltételei érvényesek.