1) Mennyi időt vesz igénybe a ruhapróba?

A próba során nincs limitálva, hogy hány ruhát veszel fel. A körülbelül 1 órás konzultációval a célunk a személyiséged megismerése, hogy ne csupán egy szép ruhát találjunk, hanem azt az egyet találjuk meg, amiben igazán önmagad vagy!


2) Szükséges időpontot foglalni?

Igen, ezt az “Időpont foglalás” fülre kattintva tudod megtenni!

TIPP: Hétköznapi próbára rugalmasan, rövidebb időintervallumon belül tudunk időpontot biztosítani, szombatra azonban érdemes 2 hétre előre egyeztetni!


3) Budapesten több Royal szalon is van?

Igen, Budapesten 3 szalonnal (Royal Deluxe, Royal Classic, Royal Siluette), 3 különböző kínálattal várunk!
Miután elküldted az időpont foglalási szándékod, azokból a szalonjainkból fogunk keresni, amelyikekben a megadott méreteid alapján a legnagyobb választékkal tudunk majd elkápráztatni!
Még a Royal Deluxe és Royal Classic szalonjainkban az XXS-M méret közötti menyasszonyokért vagyunk, addig a Royal Siluette szalonunk kifejezetten az igazán nőies idomú plus size, és molett dívák birodalma. 🙂

TIPP: Érdemes hétköznap, délelőtt-kora délután ellátogatni hozzánk, mert ilyenkor jelentősen nyugodtabb körülmények között tudsz próbálni!


4) Mennyi a kölcsönzés díja?

A kollekciónk darabjai többségben 250.000 – 450.000 Ft közötti bérleti díjjal kölcsönözhetők.

Az ár tartalmazza a tökéletes méretre igazítást, a ruha tisztítását, vasalását, és a ruhához tartozó alsószoknyát.


5) Meg lehet vásárolni a nálatok próbált ruhákat?

Természetesen van lehetőség vásárlásra is. Egyes kifutó darabok a szalonok készletéből kerülnek eladásra többnyire 250.000 – 480.000 Ft-ért. Amennyiben teljesen új ruhát szeretnél viselni a nagy napon, kérésedre egy vadonatúj darabot rendelünk neked. Ebben az esetben 3-4 hónap alatt érkezik meg a ruhád, árban pedig kb. 750.000 – 900.000 Ft-tal számolj!


6) Mikor érdemes próbára menni?

A legtöbben 6-10 hónappal az esküvő előtt választják ki a ruhájukat. A legszemfülesebbek már 1 évvel előtte bebiztosítják magukat, amikor még a teljes kollekció elérhető az ő nagy napjukra és így egy ruháról sem maradnak le. De ne aggódj! Ha eddig nem intézkedtél, nem kell azt hinned, hogy kompromisszumot kell kötnöd, vagy nem lesz gyönyörű ruhád! Last minute esküvőkre is rengeteg csodaszép ruhát kínálunk!


7) Mettől meddig kölcsönözhető egy ruha?

Szombati esküvő esetén általában péntektől hétfő délelőttig, de az egyedi kérésekhez (pl. külföldi esküvő) igyekszünk igazodni.


8) Hogyan készüljek a próbára?

Pihenj előtte, ne egyből egy izzasztó munkanap után, fáradtan érkezz hozzánk! Vegyél fel szép fehérneműt – lehetőleg pánt nélküli, drapp vagy fehér színű melltartót -, finoman sminkeld ki magad, a frizurád is készítsd el. Így sokkal jobban fogod magad érezni a bőrödben, ezáltal könnyebb lesz a választás is!
A ruhák többsége 100.000 – 150.000 Ft-tal foglalható le, ezért érdemes ezzel együtt érkezni.
Hozhatsz magaddal egy tiszta talpú magassarkút is, illetve a honlapot átböngészve írhatsz egy listát a ruhákról, amik tetszenek.


9) Kit hozzak magammal a próbára?

Maximum 2-3 főnél nem szerencsés több kísérővel érkezni, különben nagyon könnyen belekavarodhatsz a ruhaválasztásba a sok különböző véleménytől.
Meglátod, külső vélemény nélkül is 100%-osan érezni fogod, hogy melyik a Te ruhád!


10) Bérelni szeretnék, de nem szeretném, hogy más menyasszony is viselje a ruhát előttem. Van ilyen szolgáltatás?

Erre is van lehetőség rengeteg ruha esetében, de nem mindegyiknél! Ezt megbeszéljük a próbán! Ennek többnyire kb 30-50%-os felára van.