1) Mennyi időt vesz igénybe a ruhapróba?

A próba során nincs limitálva, hogy hány ruhát veszel fel. A körülbelül 1 órás konzultációval a célunk a személyiséged megismerése, hogy ne csupán egy szép ruhát találjunk, hanem azt az egyet találjuk meg, amiben igazán önmagad vagy!


2) Szükséges időpontot foglalni?

Igen, ezt az “Időpont kérés próbára” fülre kattintva tudod megtenni!

TIPP: Hétköznapi próbára rugalmasan, rövid időintervallumon belül tudunk időpontot biztosítani, szombatra azonban érdemes 2 hétre előre egyeztetni!


3) Külön kell időpontot foglalni minden Royal szalonba?

Igen. Ha fővárosi vagy, érdemes mindhárom budapesti szalonunkba ellátogatni, mivel a kollekciók teljesen különböznek, üzleteink pedig egymás mellett vannak, így könnyen át lehet sétálni az egyikből a másikba. Hétköznap általában tudunk egymás utáni időpontot is adni.

TIPP: November-február közötti időszakban érdemes hétköznap, délelőtt-kora délután ellátogatni hozzánk, mert ilyenkor jelentősen nyugodtabb körülmények között tudsz próbálni!


4) Mennyi a kölcsönzés díja?

A legújabb kollekció többségben 180-230.000 Ft-ba kerül, míg a korábbi évek ruhái általában 150-180.000 Ft. Van továbbá egy outlet készlet, melynek darabjai 100-130.000 Ft-ért bérelhetőek. Ha ez utóbbit szeretnéd próbálni, kérjük jelezd előzetesen!

Az ár tartalmazza a tökéletes méretre igazítást, a ruha tisztítását, vasalását, és a ruhához tartozó abroncsot.


5) Meg lehet vásárolni a nálatok próbált ruhákat?

Természetesen van lehetőség vásárlásra is. Egyes darabok a szalonok készletéből kerülnek eladásra 100-250.000 Ft-ért. Amennyiben teljesen új ruhát szeretnél viselni a nagy napon, kérésedre egy vadonatúj darabot rendelünk neked. Ebben az esetben 3-4 hónap alatt érkezik meg a ruhád, árban pedig kb. 1500 euróra számolj!


6) Mikor érdemes próbára menni?

A legtöbben 6-9 hónappal az esküvő előtt választják ki a ruhájukat. A legszemfülesebbek már 1 évvel előtte bebiztosítják magukat, amikor még a teljes kollekció elérhető az ő nagy napjukra és így egy ruháról sem maradnak le. De ne aggódj! Ha eddig nem intézkedtél, nem kell azt hinned, hogy kompromisszumot kell kötnöd, vagy nem lesz gyönyörű ruhád! Last minute esküvőkre is rengeteg csodaszép ruhát kínálunk!


7) Mettől meddig kölcsönözhető egy ruha?

Általában péntektől hétfő délelőttig, de az egyedi kérésekhez (fotózás, külföldi esküvő) igyekszünk igazodni.


8) Hogyan készüljek a próbára?

A ruhák többsége 50-80.000 Ft-tal foglalható le (ártól függ), ezért érdemes ezzel együtt érkezni.
Hozhatsz magaddal egy tiszta talpú magassarkút is, illetve a honlapot átböngészve írhatsz egy listát a ruhákról, amik tetszenek.